8.1 C
Igualada
Divendres, febrer 3, 2023

Cartells de propaganda electoral. Una despesa innecessària – Ramon Vallès

Estic impressionat de veure com els nostres candidats a l’alcaldia d’Igualada, s’han permès el luxe de dur a terme una despesa del tot injustificada davant del panorama econòmic igualadí.
N’hi ha un que destaca per davant de tots. Potser és perquè té més pressupost, (o més valors?). Tan se val. Segueix sent un disbarat el que fan, doncs els diners surten sempre de la butxaca dels ciutadans.
Hi ha cartells que impedeixen la visió correcte del semàfor (cantonada carrer Comarca amb Av. Dr. Pasteur), d’altres que ni tan sols es veuen per que hi ha les branques dels arbres propers, d’altres estan duplicats, amb el mateix candidat dues vegades.
Repeteixo, un disbarat econòmic en una ciutat on es paguen impostos d’un altre planeta.
Què pot costar un cartell senzill? I un de doble? Té tot un procés. La foto del candidat, passar-lo per el photoshop, la impressió del cartell, la fusta on s’hi enganxa, la brida per penjar-lo, el personal contractat per fer-ho, i que després del dia 24, hauran de despenjar-ho tot (veurem quantes brides quedaran sense treure dels fanals). I també caldria comptabilitzar el reciclatge de tot aquest material.
Podríem dir uns 10€ per el cartell senzill, i uns 20€ per el doble? Euro amunt, euro avall, tampoc pot diferir massa d’aquestes xifres.
Convido a tots els candidats a agafar els diners, sobretot de la seva butxaca, i anar penjant bitllets de 10 i 20 euros per els fanals d’Igualada.
De ben segur que no ho faran. Doncs, aleshores, tampoc ho poden fer amb els diners dels altres.
Candidats, per les properes eleccions, per què no penjau només un cartell per carrer (és més que suficient, ja us coneixem), i els diners que sobrin, els donem a la gent més necessitada?
Fins i tot, es podria rebaixar l’IBI igualadí, l’impost més abusiu que existeix en aquest país.
Crec que quants més cartells penjau, més us allunyeu de la gent.
Candidats, que tingueu sort el 24.
Mèrits, lamentablement pocs.
Ramon Vallès

Compartir

Més notícies

Oriol Solà deixa la presidència dels Moixiganguers d’Igualada

Oriol Solà Solà ha estat president dels Moixiganguers d'Igualada des de fa set anys. Avui, ha fet un comunicat al seu perfil d'Instagram on...

Toni Bou arrenca un nou mundial sota sostre com a màxim favorit

Aquest diumenge a les cinc de la tarda, al Palau Sant Jordi de Barcelona, comença el campionat del món de trial sota sostre. Serà...

Nou espai d’esbarjo per a gossos, al carrer de la Mercè de Montbui

L’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui ha habilitat recentment un nou espai per a l’esbarjo dels gossos. Aquest espai es troba al lateral del...

Últimes notícies