7 C
Igualada
Dissabte, 9 desembre 2023

Un article de

Carme Pinós participa a una nova jornada de Diàlegs Capitals al Zementiri
C

Publicitat

L’arquitecta Carme Pinós ha estat la protagonista de la tercera jornada de Diàlegs Capitals: “El Cementiri Nou d’Igualada, una joia de l’arquitectura contemporània”. Pinós, coautora del parc-cementiri d’Igualada ha explicat la concepció de l’obra que va dur a terme juntament amb Enric Miralles. L’espectacular cementiri és un referent mundial de l’arquitectura del segle XX i va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional. Una obra integrada a la natura, plena de simbologia i que evoca a un diàleg entre la vida i la mort: “Vam néixer amb voluntat de ser terra”, explica Carme Pinós.

Els arquitectes Guillem Elvira, Júlia Marbà i Samuel Laguarta han compartit reflexions amb Carme Pinós sobre l’arquitectura contemporània i el futur dels joves arquitectes. Formen part de l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC) amb la vocació compartida de reflexió i difusió en el camp professional i cultural de l’arquitectura.

Música i reflexió al proper Diàlegs Capitals
El proper Diàlegs Capitals tindrà lloc el 19 de maig a l’Escola/Conservatori Municipal de Música d’Igualada, sota el títol “La música salvarà el món”. En un diàleg moderat per Quico Tretze, Clara Peya i Carles Viarnés, compositors i pianistes, compartiran la seva visió de la música, els seus processos creatius i el paper que juga en la nostra societat. Una conferència – concert que permetrà fer una immersió en un univers en què paraules i música es fusionaran per revelar la seva visió artística del panorama musical.

L’entrada és gratuïta i cal reservar-la prèviament a www.tiquetsigualada.cat.

Diàlegs Capitals és el cicle de pensament organitzat amb motiu de la capital de la cultura catalana, uns diàlegs que conviden a reflexionar entorn dels reptes del segle XXI, explorar diferents àmbits del pensament i la cultura contemporània. S’organitzaran un cop al mes i s’abordaran temes d’actualitat a través d’un diàleg entre experts locals i pensadors d’àmbit nacional.

Tots els Diàlegs Capitals s’enregistren i es poden tornar a escoltar posteriorment en format Podcast. Estan disponibles a Spotify, Ivoox i a Ràdio Igualada.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies