10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Carles Ma. Balsells Valls, nominat als Premis Muncunill
C

Publicitat

L’igualadí Carles Ma. Balsells Valls, arran de ser-li atorgat el Premi d’Omnium Cultural Anoia 2022 a la trajectòria, ha esta nominat entre els deu finalistes al prestigiós Premi Muncunill 2023 de Terrassa, en la categoria d’Innovació Cultural.

Els Premis Muncunill que arriben a la seva setena  edició, contemplen diferents categories: Innovació Local i, en l’àmbit estatal, els d’Innovació Empresarial, Innovació Cultural i Innovació Social.

La ciutat de Terrassa s’ha situat com una de les capital de la innovació a Catalunya, com reconeix el títol de “Ciutat de la Ciència i la Innovació” atorgat pel govern de l’Estat. Els premis Muncunill van néixer al 2017 amb l’objectiu de reconèixer anualment aquelles persones, institucions i/o empreses que promouen la innovació con a model integral des de diferents sectors d’activitat millorant la qualitat de vida de les persones i servint d’exemple a la societat.

Els deu finalistes nominats en la categoria Cultural d’àmbit estatal son: Mutare, l¡Altre, Festival Internacional de les Arts Escèniques Salut Mental, Casa Batlló, Carles Ma. Balsells, Pep Salazar, Nomada Studio, Foro I+D+C del Circulo de Bellas Artes, Campo Adentro, Fundació Cerezales Antonino i Instituto de Estudios Postnaturales.

Un altre igualadí, Miquel Segura, en la seva qualitat de President de l’Associació d’Igualada per a la UNESCO Igualada, forma part del Jurat dels premis d’enguany, especialment convidat per l’alcalde de la ciutat egarenca, Jordi Ballart.

La gala de proclamació dels guanyadors i lliurament dels premis es farà el dijous, dia 4 de maig al Teatre Principal de Terrassa, a la tarda.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies