Carla Serrat, la nova aposta del pop electrònic a “Músiques de butxaca”

32

Des de fa diversos hiverns, embolcallada per la boira de La Plana, CARLA, l’alter ego musical de la vigatana Carla Serrat, dóna ritme als batecs d’aquest projecte personal ‘Night Thoughts’ que es mou entre el synth-pop analògic, el trip-pop, el drum’n’bass gentil, el bass soul britànic i l’electrònica més suggerent.

Les cançons de CARLA exploren la nostàlgia, la malenconia i l’anhel. Un debut valent que, lluny de vacil·lar, s’alça en la fosca buscant dreceres de llum. Les composicions de ‘Night Thoughts’ comparteixen una base de sintetitzadors majoritàriment analògics, practicats per Carla, i la pulsió rítmica orgànica del seu germà Toni Serrat. Juntament amb la veu càlida, però a la vegada intensa, i els arranjaments de producció, s’accentuen els paisatges electrònics i evocadors que inspiren referents com Chromatics, Everything But The Girl, James Blake, Lali Puna, The Postal Service i Sade.

La sessió d’aquest proper divendres dia 6 acull aquest concert a l’Ateneu Igualadí, feu clic aquí per comprar entrades anticipades.