16.6 C
Igualada
Dilluns, 11 desembre 2023

Un article de

“Carinyo”, dels valencians Pérez&Disla al Teatre de l’Aurora

Publicitat

El Teatre de l’Aurora arrenca la programació Gener/Maig 2020 aquest cap de setmana amb una proposta de teatre que arriba del País Valencià. Es tracta de Carinyo de Pérez&Disla.
Dos individus han anat envoltant la seva relació en un mite, la construcció d’una imatge d’ells mateixos que els impedeix pensar-se des d’un present contínuament canviant. Han descobert que ocupar el mateix espai no implica, necessàriament, estar junts. La il·lusió s’ha esvaït i, tanmateix, darrere d’aquesta sensació de buit alguna cosa queda. La necessitat de no trencar el vincle. La creença obstinada de potser trobar-se de nou.

La companyia valenciana Pérez&Disla neix de la col·laboració dels artistes Jaume Pérez Roldán i Juli Disla. Fins ara, han dut a escena Expuestos (Festival Russafa Escènica, 2011), La gent (Finalista als Premis Max a millor autoria revelació el 2014, Premi Espectacle més innovador i original al TAC Valladolid 2014); El hombre menguante (seleccionat al circuit de la Red de Teatros Alternativos 2015); La gente (coproducció Espanya-Mèxic) i Carinyo (2016). Aquesta comèdia arriba a Igualada després d’haver fet temporada a la Sala Beckett de Barcelona i a l’Escenari Joan Brossa.

Horari i venda d’entrades
Les representacions de Carinyo, tindran lloc avui divendres 10 i dissabte 11 de gener a les 21 h i diumenge 12 de gener a les 19 h. Després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que s’obrirà amb els membres de la companyia. Les entrades tenen un cost de 16 € i 13 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies