Un article de
Veuanoia

Caprabo celebra aquest dissabte la Fira de Productes de Proximitat
C

12 de juny de 2019

Aquest dissabte, 15 de juny, des de les 10,30h. del matí i fins a les 14:30h. de la tarda, Caprabo organitza a l’exterior del seu supermercat, ubicat al carrer Sant Josep 116 d’Igualada, la VI Fira Caprabo de Productes de Proximitat de l’Anoia. Un total de 12 petits productors i cooperatives agràries de la comarca de l’Anoia donaran a conèixer i tastar els seus productes en aquesta trobada anual. L’objectiu de les fires Caprabo de proximitat és posar en valor els productes de proximitat de les comarques catalanes, fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat.

La Fira Caprabo de Productes de Proximitat de l’Anoia arriba enguany a la sisena edició. Durant aquest any Caprabo farà un total de 7 fires de proximitat amb la intenció d’acostar la producció de petits productors i cooperatives agroalimentàries al seus clients.
Per a Fernando Tercero, Responsable de Proximitat de Caprabo “es tracta d’una acció estratègica, amb una acollida molt positiva per part dels productors, els clients i els propis treballadors dels nostres supermercats i que s’ha convertit ja en un referents en aquells territoris on les celebrem”.

Caprabo, des del 2013, ha introduït a la comarca de l’Anoia 18 productors i 267 productes de les gammes de vins, cerveses, làctics, fruits secs, embotits, formatges, carn i pizzes entre d’altres, convertint-lo en un referent en el mercat en la venda de productes de proximitat a la zona, on disposa de 8 supermercats que sumen prop de 5.000 metres quadrats de superfície comercial.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta