20.3 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

Caprabo celebra aquest dissabte la 5a Fira de Productes de Proximitat

Aquest dissabte, 20 d’octubre, des de les 10h. del matí i fins a les 14:30h. de la tarda, Caprabo organitza a l’exterior del seu supermercat ubicat al carrer Sant Josep 116 d’Igualada, la V Fira Caprabo de Productes de Proximitat de l’Anoia. 20 petits productors i cooperatives agràries de la comarca de l’Anoia donaran a conèixer i tastar els seus productes en aquesta trobada anual. L’objectiu de les fires Caprabo de proximitat és posar en valor els productes de proximitat de les comarques catalanes, fomentar el seu coneixement i consum, a més de donar suport a la producció agroalimentària de proximitat.

Caprabo, des del 2013, ha introduït a la comarca de l’Anoia 24 productors i 267 productes de les gammes de vins, cerveses, làctics, fruits secs, embotits, formatges, carn i pizzes entre d’altres, convertint Caprabo en un referent en el mercat en la venda de productes de proximitat a la zona on Caprabo disposa de 8 supermercats que sumen 5.000 metres quadrats de superfície comercial.

A veuanoia.cat hem fet una breu entrevista a Fernando Tercero, responsable de proximitat de Caprabo.

Què es busca amb aquesta Fira Caprabo de Productes de Proximitat?

Volem trobar el reconeixement dels veïns i clients cap als productors dels aliments que ells consumeixen a casa. Volem que es conegui el que es fa al costat de casa, que hi hagi contacte directe entre els consumidors i els productors.

On es fa la Fira?

La fem al pàrquing de la botiga, al carrer Sant Josep d’Igualada.

Tots els productors que hi seran presents son de l’Anoia?

Son tots de proximitat i et diria que el 80% son de l’Anoia. Aquells que no venen de la comarca, ho fan del Bages o Baix Llobregat, és a dir, comarques que fan frontera.

Què representa per Caprabo celebrar aquesta Fira?

És un motiu d’orgull. Des d’una visió senzilla, simple i natural volem donar a una empenta als productors per potenciar els seus productes, al mateix temps que ens permet fer pedagogia amb els clients de la importància dels productes KM 0.

És especial aquesta 5a edició?

No fem cap celebració especial, però és evident que demostra la consistència que ha adquirit. No ha estat cosa d’un any, sinó que ja en van cinc. Això ens dona força de cara a les següents edicions.

 

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies