El capelladí Milton Salazar debuta aquest divendres a Músiques de Butxaca
E

1 de febrer de 2018

Aquest divendres Milton Salazar debutarà a Músiques de butxaca per presentar el seu primer treball ‘Yellow Hope’ en aquest inici de temporada del cicle de concerts, no vindrà sol, ho farà acompanyat dels músics amb qui ha gravat el disc: Àlex Almirall, Carles Guilera, Cels Burgès, Andreu Dalmau i Pol Mitjans.

Foto: Eulàlia Prat.

Coneixent a Milton Salazar

Va ser l’any 2008, a Capellades, quan amb 12 anys Milton Salazar rep com a regal la seva primera guitarra elèctrica. Encara no sap tocar, però té clar que vol aprendre, compondre cançons i formar un grup. Gràcies a Internet i a tutorials de YouTube, pocs mesos després ja tocava les primeres cançons i amb dos amics més forma la primera banda. El desig de dedicar-se a la música creix cada i va fent camí. L’any 2012 amb quatre amics crea ‘Between Humans And Beasts’, banda de Metalcore en la que toca la guitarra. Tot i la diferència d’estils, Milton segueix component històries i l’any 2015 decideix començar un projecte en solitari.

Primer són cançons que penja a YouTube, poc després arriben els primers concerts en esdeveniments com el Rec Stores o l’Oktober Rec Fest, ambdós a Igualada. Segueix escrivint. Participa en l’11è Certamen de Música Jove d’Igualada i guanya en la categoria de solistes i aquesta és l’empenta que el porta a tocar a altres llocs com Manresa o Barcelona. El seu projecte comença a agafar forma i treu el seu primer single ‘Like Rain And Sun’ amb un videoclip protagonitzat per l’actriu Candela Antón. L’estiu de 2017 enregistra a l’estudi el seu primer EP, ‘Yellow Hope’.

[publicitat]

‘…’Yellow Hope’ no és un simple EP. No és un simple treball que qualsevol artista treu per primer cop, és molt més que això. ‘Yellow Hope’ és amor, esperança, enyorança, por i felicitat. És una història que parla de mi, dels meus pensaments, els meus somnis, la meva ànima. És temps, dedicació i esforç. Són els meus amics, la meva família, tots vosaltres.’

Milton Salazar no defineix la seva música amb un estil concret sinó amb una mescla de varis. Marcat per artistes com Damien Rice, James Bay, City and Colour o Bon Iver combina els ambients més càlids de l’indie-folk amb melodies pop.

El preu de l’entrada del concert és de 12 euros amb gintònic inclòs i de 10 euros pels socis de l’Ateneu, Cineclub, Amics del Teatre de l’Aurora i Òmnium Cultural.

Les entrades es poden comprar online a través de www.musiquesdebutxaca.cat, anticipades a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.

L’horari, a les 11h, al Teatre Municipal l’Ateneu

L’Ateneu Igualadí organitza les Músiques de butxaca amb la col·laboració i patrocini d’un gran equip: L’Acústic, Òmnium Cultural, Van Bruc International, Renda Urbana, Ajuntament d’Igualada, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari, Anoia Ràdio, Surtdecasa.cat, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta