Capellades viu les seves Festes del Carrer

73

cape.jpg

Aquesta setmana Capellades ha viscut les seves Festes del Carrer, una tradició amb segles d’història. Divendres al vespre es va donar el tret de sortida amb una cercavila on van participar les entitats festives de Capellades: Gegants, Capgrossos, Esbarts, Dimonis, Falcons i també el grup Molta Xamba.
Arribats a la plaça hi hagueren diverses actuacions i després del parlament de l’Alcalde en funcions, Marcel·lí Martorell, qui va reconèixer el treball de la comissió, va intervenir el pregoner, enguany en Pep Vallès, qui va fer un resum del món festiu a Capellades.
Dissabte va ser el barri de les Bledes, amb les paneres al matí i el Treure Ball a la tarda, combinat a la Piscina Blava amb una pantalla gegant per veure guanyar al Barça.
Diumenge, a la plaça Verdaguer es va celebrar un espectacle infantil, que la canalla va trobar molt divertit.
Dilluns, barri del Ruc, es va reprendre el ritme de matí de paneres i tarda de Treure Ball.
Dimarts, barri del Gegant i un dels més grans, hi hagué molta participació a les paneres. D’una banda els alumnes petits de l’escola Mare del Diví Pastor van sortir a portar les paneres i, d’altra banda, els petits de P-3 del Marquès de la Pobla van treure els seus gegants Sol i Lluna, a la cercavila.