2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Capellades inaugura aquesta setmana la Sala Petita del Teatre La Lliga
C

Publicitat

Aquest diumenge 20 de maig s’inaugurarà la nova sala petita del Teatre La Lliga de Capellades. Aquest espai està pensat per fer-hi cinema, conferències o altres actuacions de petit format.

El nou equipament, ubicat al segon vestíbul i pensat per a actes que tinguin una capacitat màxima d’unes 50 persones, compta amb un projector de gran definició, una pantalla panoràmica, so envolvent, llum escènica, un pati de butaques mòbil, climatització i wi-fi.

Segons Àngel Soteras, regidor de Cultura, “amb aquesta nova sala, completament equipada, donem sortida a la creixent necessitat d’equipaments culturals d’una societat especialment activa com és La Lliga i Capellades en el seu conjunt”.

Per inaugurar la nova sala, s’ha pensat una jornada festiva. Primer – a dos quarts d’onze- s’hi farà una xerrada de la mà de Javier Cebrian, que presentarà el seu projecte Symbiosis, artists with character, un experiment del Dr Case. Amb aquest nom artístic es presenta l’obra d’un graffiter que ha fotografiat la seva obra i la d’altres artistes, exposant-la arreu.

A dos quarts d’una començarà al Pati de La Lliga una live painting amb una sessió de Dj en directe.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies