Capellades estrena pressupost participatius
C

29 de març de 2022

La sessió ordinària del Ple de l’Ajuntament de Capellades celebrada a primers de març va servir per aprovar que es destini una partida econòmica per a la participació ciutadana: els pressupostos participatius.

El ple va aprovar destinar-hi 30.000 euros i començar els processos per informar els capelladins i capelladines que vulguin fer-hi la seva aportació. Per això es començarà tot fent una sessió informativa el proper dijous 7 d’abril, a les 7 de la tarda a la sala d’actes de la Biblioteca El Safareig.

A partir d’aquí es podrà presentar una proposta, és a dir, qualsevol actuació municipal: una nova inversió o una restauració o una compra de mobiliari. Podrà fer proposta qualsevol persona empadronada, entitats o col·lectius de la Vila. Aquesta s’haurà de presentar a través de la plataforma Participa 311 o bé, les persones que requereixin ajuda podran sol·licitar-la a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

Acabada aquesta fase es farà públic tots els projectes presentats, a través del web, les xarxes socials i en paper. Finalment, durant el mes de novembre les persones majors de 16 anys podran votar la que considerin més interessant.

De moment, per començar, tots els dubtes i qüestions es podran presentar a la trobada del proper dijous 7 d’abril a les 7 de la tarda.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta