10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Capellades busca un espai de trobada adequat per als joves
C

Publicitat

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Capellades, l’estudi de programació d’un equipament juvenil del municipi que es podria situar en un local en desús. El Pla local de joventut 2017-2020 indica que al municipi hi manca un espai de trobada per a joves, on fer activitats, rebre assessoria i poder-se reunir les entitats juvenils.

Per tal d’estudiar aquesta possibilitat s’ha redactat l’Estudi de programació de l’equipament juvenil. Aquest estudi defineix el programa funcional adient per aquest tipus d’equipament i planteja diferents alternatives d’implantació del programa al local municipal disponible, valorades funcional i econòmicament.

En aquest treball es fan dues propostes en el local, una que s’adapta el programa funcional a la distribució existent i, en l’altra, es refà la distribució per adaptar-la a les necessitats del programa funcional. En les dues opcions es contempla la possibilitat d’executar l’obra en dues fases. El cost total de les intervencions a realitzar d’acord amb les propostes del treball és de 327.040 euros.

Amb aquest treball l’Ajuntament disposa d’una eina de suport per a la presa de decisions, prèvia a fer qualsevol actuació o inversió a realitzar en aquest àmbit.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies