Capellades aprova un pressupost de pràcticament 6 milions d’euros
C

25 de gener de 2023

Capellades va aprovar la setmana passada, durant el ple ordinari de gener, els pressupostos 2023.

Tal com va explicar el regidor d’Hisenda, Jaume Solé “és un pressupost que fa aquest govern i serà l’eina de treball desprès de les eleccions d’un nou equip de govern, es per això que més que mai la prudència en la seva elaboració queda ben demostrada amb el números que presentem avui a la ciutadania, tot remarcant que aquest any no hi ha pujada d’impostos”.

Feta la presentació general per part del regidor d’Hisenda, l’alcalde Salvador Vives va passar a entrar al detall, manifestant que “el model de pressupost per a l’exercici 2023, segueix prioritzant les polítiques actives de benestar social i les persones.  La despesa pública municipal segueixen també amb polítiques, educatives, culturals, juvenils i esportives, amb compromisos i millores d’eficiència per oferir a la ciutadania serveis públics de qualitat”.

A més, durant el 2023 es preveu la licitació i l’obertura estable del circuit del Parc Prehistòric, de l’edifici de serveis de restauració i de l’atenció als visitants. El pressupost 2023 preveu una partida inicial per el funcionament de monitoratge i de manteniment.

L’alcalde també va afegir que “continuem amb les polítiques de millores energètiques i sostenibles de les instal·lacions municipals, de la qualitat i estalvi d’aigua, millora de carrers, places, enjardinats públics, arbrats, i les necessàries de millora i reposició que puguin sorgir en els edificis i instal·lacions municipals o equipaments de la via pública”.

El pressupost final, de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms de la llar i el Museu Molí Paperer és pràcticament ja de 6 milions d’euros, 5.977.438,44 euros.

Els regidors de l’oposició hi van votar en contra. Els 3 grups van coincidir en valorar el poc temps i l’escassa aportació que hi han pogut fer, tot i que hi ha diferents projectes que hi haurien pogut votar afirmativament.

Els pressupostos va ser el punt més destacat d’una sessió on també es va aprovar la Relació dels Llocs de Treball de la Policia Local i la Brigada Municipal i altres qüestions més administratives com la ratificació del conveni de col·laboració amb la comissió de Reis o dues convocatòries per a la concessions de subvencions en règim de concurrència competitiva dels Serveis Socials.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?