9.3 C
Igualada
Wednesday, 28 February 2024

Un article de

Capellades aposta pel Zoom Kids
C

Publicitat

Capellades se suma un any més a la proposta del Zoom Kids, que es fa dins el ZOOM del 20 al 25 de novembre a Igualada. Aquesta serà ja la 16a edició d’un Festival que s’ha consolidat entre el públic igualadí i comarcal i amb el sector audiovisual internacional. El Festival ZOOM acull projeccions a concurs, ficció televisiva, debats, curts-metratges, premis i convidats del sector de la televisió.

Des de l’Ajuntament de Capellades enguany es reedita un conveni de col·laboració amb l’Ateneu Igualadí, que és l’entitat organitzadora d’enguany, per la secció del Zoom Kids amb un objectiu doble: apropar els nens i nenes de la vila al Festival i difondre la cultura i professions del cinema amb continguts que promouen la reflexió, els valors, el debat i la crítica.

Això es materialitzarà amb la projecció d’una pel·lícula d’interès educatiu per als alumnes de cicle inicial i mitjà, el dimecres 21  de novembre. Es tracta de “La Revolta dels Contes”, basada en el llibre de Roald Dalh, que els submergirà en la màgia de les històries clàssiques de la literatura universal, però d’una manera revisionada, moderna i gairebé subversiva. L’objectiu d’aquesta pel·lícula és potenciar la curiositat per la literatura, apropant als infants els clàssics de la literatura universal des d’una versió actualitzada d’aquests. Per això es treballa en la difusió d’aspectes com la igualtat de gènere, la tolerància o el companyerisme.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies