Cancel·lat el mundial de trial de Sevilla del dijous de la setmana que ve
C

26 de febrer de 2018

Després dels trials francesos de Vendée, Montpellier, Toulouse, Strasbourg i Barcelona el següent que puntuava pel campionat del món indoor era el de Sevilla que es tenia que disputar el dijous dia 8 de març, o sigui el dijous de la setmana vinent.

Però vet aquí que quan ja s’havien començat a vendre les entrades, aquest trial sevillà ha sigut cancel.lat. No s’han donat explicacions concises sobre el perquè, però es evident que el motiu principal deu ser que els dos primers classificats del campionat no hi podrien participar. Naturalment, els que ja havien comprat les entrades se’ls hi reemborsarà l’import.

Com ja és sabut, Toni Bou es va trencar en un trial no puntuable a Le Mans tres vèrtebres i Adam Raga fa poc el van operar del colze. És evident que el trial andalús perdia molt d’interès sense els actualment i des de fa molts anys, màxims especialistes de la tècnica especialitat del trial.

Sembla ser que es buscarà una nova seu i data que el supleixi, però està clar que els comentaris i debats hi són sobre aquesta cancel.lació.

De moment el campionat del món indoor l’encapçala el pilot pierenc Toni Bou-Honda- amb 100 punts, els màxims possibles doncs ha guanyat els cinc trials disputats, seguit d’Adam Raga-TRS- amb 69 punts. Així doncs el proper trial puntuable per aquest campionat es farà a París, el dissabte 17 de març.

Josep Maria Vidal

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?