8.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Canada House s’emporta el concurs d’aparadors d’Igualada
C

Publicitat

Un total de seixanta comerços locals han participat enguany, coincidint amb el 30è aniversari de la Mostra Igualada, en la 7a convocatòria del Concurs d’Aparadors Comercials, coordinat pel departament de Comerç de l’Ajuntament. Tots ells han adoptat aquests dies motius vinculats amb el món del teatre i la imatge de l’esdeveniment.

Havent valorat els establiments concurrents, divendres passat el jurat va emetre el seu veredicte i va procedit al lliurament dels premis a cada comerç per part de l’alcalde, Marc Castells, del regidor de Promoció Cultural, Pere Camps, i del director de La Mostra d’Igualada, Pep Farrés.

El primer premi va ser per a Canada House, situat al c/ Aurora, 60-66, que va rebre 500 euros. El segon premi, de 300 euros, va anar a mans d’Igualada Foodies, al c/ de la Torre, 5. I, pel que fa al tercer premi, aquest va ser concedit a Pel i Ploma, al c/ Santa Caterina, 53, que gaudirà d’una campanya publicitària gratuïta a l’emissora municipal Ràdio Igualada.

Vist el bon nivell d’aquest any, el jurat va decidir també concedir quatre accèssits a Carnisseria Ibáñez, Moda Íntima Glòria, Joan Carles Joiers i Alfil.be.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies