14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

Campus Motor oferirà un Curs de reparació de vehicles elèctrics i híbrids
C

Publicitat

Campus Motor Anoia, centre referent en formació de tecnologia del vehicle elèctric, ha guanyat una licitació presentada per la Cambra de Comerç de Barcelona i a partir del mes de juny oferirà un curs en Reparació i Manteniment de Vehicle Elèctric i Híbrid.

Es tracta d’una formació dirigida a joves d’entre 16 i 29 anys que estiguin inscrits al programa Garantia Juvenil, la iniciativa europea d’ocupació que permet participar en diferents programes de formació, inserció en el mercat laboral, emprenedoria, orientació laboral i mobilitat.

El Curs compta amb un total de 210h dividides en dos blocs. El primer està format per assignatures troncals on el desenvolupament de competències digitals, personals i socials, juntament amb l’anglès i la prevenció de riscos permetrà als alumnes preparar-se per al següent bloc. Aquest estarà dividit en sis mòduls -seguretat en vehicle elèctric i híbrid, sistemes propulsors, motors i bateries, electrònica de control, disseny estructural i connexions elèctriques i electròniques – que permetran als joves adquirir coneixements bàsiques per a manipular i reparar aquest tipus de tecnologia.

El curs, que es durà a terme de dilluns a divendres de 8:30h a 13:30h, iniciarà el proper 26 de juny i finalitzarà el 28 de setembre, i durant el mes d’agost no es realitzaran sessions.
Els alumnes interessats en la formació poden formalitzar la seva preinscripció del 9 al 21 de juny a través del correu info@campusmotoranoia.com. A més a més, els pròxims dies 20, 21 i 22 de juny estan previstes unes jornades d’orientació que estaran enfocades a personalitzar al màxim els coneixements en funció dels interessos de cada alumne.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies