Campreciós i Tejedo guanyen a les Porsche Clàssic Series de Parcmotor
C

16 de maig de 2017

El passat dissabte es va disputar al Circuit de Parcmotor-Castellolí unes interessants carreras tant de cotxes com de motos conegudes com Porsche Clàssic Series que organitza RallyClassics. El Team Porsche Barcelona va guanyar la segona prova, la primera es va disputar al Circuit de Calafat, de les Porsche Classic Sèries by RallyClassics, disputada en el circuit ParcMotor de Castellolí. Jaume Campreciós i el seu Porsche 968 aconseguien una gran i clara victòria en automòbils, amb triomf del duet Joan Pedragosa-Josep Beltri (Lotus Seven) a l’apartat de Fórmules. En motocicletes nou triomf d’un Tejedo, aquesta vegada Alejandro Tejedo Escuin (Ducati F1 750), si be el guanyador de Calafat, Alejandro Tejedo Zabaco (Ducati F1 750), pare de l’anterior, sumava els punts suficients per mantenir el liderat en les sèries

En automòbils i en la primera màniga, Martínez-Palau (VW) van aconseguir el triomf per l’escàs marge de 3 punts sobre Campreciós (Porsche), amb Marcó-Nomen (Porsche) i Renú (BMW) a continuació, els quatre únics cotxes a baixar dels 100 punts. En la segona màniga, Campreciós va realitzar una gran actuació aconseguint un clar triomf que a més li valia la victòria final. Marcó-Nomen eren segons i Martínez-Palau tercers, sent quart Carles Miró (Porsche). Pedragosa-Beltri (Lotus) dominaven l’apartat Fórmules en ambdues mànigues.
En l’apartat motocicletes Ferres (Yamaha), Tejedo jr (Ducati) i Tibau (Suzuki) acabaven per aquest ordre i en el petit marge de 5 punts en la primera màniga, mentre que en la segona era Tejedo qui aconseguia la menor puntuació sobre Conde (BMW) i Tibau. El de BMW es quedava a només 1 punt del guanyador, encara que al final i en virtut dels hándicap ho feia a 9 punts però conservant la seva posició.
La propera cita de les Porsche Classic Sèries by RallyClassics se celebrarà el dia 17 de juny a Alcarràs, una prova que marcarà la meitat de temporada. Així doncs, el circuit anoienc va ser destacat protagonista d’aquestes carreras de cotxes i de motos en el mateix dia.