26.2 C
Igualada
Dimarts, 26 setembre 2023

Un article de

Calonge i Sallavinera s’incorporen xarxa d’aigua Ter Llobregat
C

El consell d’administració de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha aprovat aquesta setmana la connexió de tres municipis a la regional del Ter Llobregat, entre ells Calonge de Segarra i Sant Pere Sallavinera, i un del Vallès Oriental, Sant Celoni. Els tres projectes compten amb una inversió superior als 2,5 milions d’euros.

L’actuació de Calonge de Segarra consistirà en una conducció d’un quilòmetre de diàmetre i 200 mil·límetres d’amplada entre la derivació de Calaf de l’artèria provinent de la potabilitzadora del Cardener/Igualada i el dipòsit municipal del Turó del Ballester. Les obres suposaran una inversió superior als 582.000 euros i tenen un termini d’execució de 9 mesos. Pel que fa a l’altra actuació a l’Anoia, concretament en el municipi de Sant Pere Sallavinera, consistirà en una canonada d’1,3 quilòmetres i una amplada de 90 mil·límetres que es connectarà entre la derivació de Calaf de l’artèria provinent de la potabilitzadora del Cardener/Igualada i el dipòsit municipal del Turó de l’Espona. Els treballs tindran una durada de 7 mesos i suposaran una inversió superior al milió d’euros.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

🌱Dia Mundial de la #Salut Ambiental | 📢 CGM, solucions amb garantia competitiva i mediambiental 👉https://ow.ly/Cg8F50PPAbc

"L’objectiu de CGM és “oferir solucions eficients en la gestió dels residus, afavorint els principis de l’Economia Circular."

🏆 La Lliga de Capellades - @SocietatLaLLiga i Antònia Enrich recullen els Premis Compromís d’@OmniumAnoia 👉https://ow.ly/ZK1y50PPxXB

L’acte es va celebrar divendres al vespre amb la presència de públic d’arreu de la comarca