Calaf denuncia destrosses per valor de 1.300 euros durant la nit de la Festa de la Pellofa

77

El dissabte 29 de febrer, Calaf va celebrar la Festa del Pellofa, el seu carnestoltes. Tot i que durant la festa no es van haver de lamentar incidents, durant la matinada sí que es van realitzar diferents actes vandàlics a l’espai públic del municipi que van malmetre mobiliari urbà.

Al carrer Castellfollit es va trencar un fanal, segurament d’un cop de cotxe. A l’àrea verda de descans de la carretera de Manresa es van partir per la meitat els dos arbres que s’hi havien plantat recentment per generar-hi un espai d’ombra en un futur. A més, també es van realitzar diferents destrosses en cons i elements de les obres a diversos emplaçaments.

Segons s’ha calculat des dels serveis municipals, el cost de les destrosses suposa un import de 1.300 euros, comptant el desmuntatge dels materials vells, la compra dels nous i el seu muntatge.

Des del consistori es lamenta un cop més aquests actes incívics “que al final representen un greuge per a tots els calafins i calafines, ja que suposen despeses extraordinàries a l’Ajuntament i, en definitiva, a la població”. Per aquest motiu, des del consistori es fa una crida contra aquests actes, demanant la col·laboració ciutadana si se n’observa algun.