Calaf celebra la 4a edició de la Fira de la Carbassa

49

Aquest proper dijous, dia de Tots Sants, Calaf celebrarà la 4a edició de la Fira de la Carbassa. Des de les 10 del matí i fins a les 3 de la tarda, els visitants tindran un ampli ventall d’alternatives per gaudir d’aquesta fira anual.

En aquesta edició, la fira torna amb un format molt dinàmic, apostant fermament per la gastronomia de proximitat amb l’espai anomenat “Tasta la carbassa” on es podran degustar tastos de carbassa tant per esmorzar com per dinar a preus populars.

Com a activitats complementàries, a partir de les 11h diversos  artistes locals com Núria Martí, Marisol Franco, Ramon Puigpelat i Àngel Alonso participaran a la secció “La Carbassa i l’Art”, on realitzaran diferents accions artístiques vinculades amb la carbassa. També s’han programat jocs i tallers per als més petits.

Com ja és costum, els visitants podran trobar parades d’artesania feta amb carbassa, com objectes de decoració o utensilis per a la llar, així com estands relacionats amb el cultiu de la carbassa. Totes es activitats es desplegaran a la plaça dels Arbres i al llarg del raval Sant Jaume.

6è concurs de carbasses gegants

Per sisè any, Calaf organitza el seu concurs de carbasses gegants. Qui hi vulgui participar, haurà de portar la seva carbassa gegant, a les 8 del matí, a la plaça dels Arbres de Calaf perquè sigui pesada i verificada. Seguidament, es col·locaran totes les carbasses de manera que tothom qui vulgui les pugui admirar sent les de més pes les guanyadores del concurs.