CaixaBank dóna suport als bars i restaurants de l’Anoia

141

CaixaNegocis Restauració - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.Cat

CaixaBank ha engegat el programa CaixaNegocis Restauració, dins de CaixaNegocis, amb l’objectiu de donar suport als bars i restaurants de l’Anoia, aportant solucions de gestió, finançament i protecció als professionals i ofereix l’atenció per part d’un gestor especialitzat, qui disposa de dispositius mòbils per a oferir assessorament financer al negoci del client.

La iniciativa CaixaNegocis Restauració també inclou promocions per a impulsar el consum local i ajudar a fomentar els pagaments electrònics en el sector hoteler i restaurador. En aquest sentit, fins al 29 de maig CaixaBank, convida als 700 primers clients que facin durant la mateixa setmana quatre pagaments de més d’1 euro amb el seu mitjà de pagament de CaixaBank o d’imaginBank a un àpat o consumicions per valor de fins a 10 euros a bars i restaurants de l’Anoia que operin el terminal TPV de l’entitat. La promoció beneficia als pagaments realitzats tant amb targeta contactless com amb mòbil, a través de les aplicacions CaixaBank Pay i imaginPay, o amb la polsera contactless de CaixaBak.

Tots aquests mitjans de pagaments són tan segurs com les targetes tradicionals amb xip EMB i a més disposen del servei gratuït CaixaProtect, que protegeix al client davant qualsevol ús no autoritzat.