El CAI participa a la Triatló Vall de Cardener

15 de juliol de 2017

Diumenge es va disputar a Cardona la triatló  Vall del Cardener. La prova que era de distancia Olímpica i puntuava per a la lliga de policies i bombers, consistia en recórrer 1500m de natació, 40 km de ciclisme i 10 km corrent. El club atlètic Igualada  Triatló Petromiralles, va estar representat per dos membres. Jose Roque Ríos el qual va marcar un registre de 02:28:32 i lloc 40 de la general, aconseguint la tercera posició de la seva categoria V2M i Joan Prieto el qual va finalitzar la proba amb un temps de 2:38:29 i posició 62. De la proba cal destacar la fantàstica organització i el marc incomparable on es va disputar ja que normalment aquestes proves acostumen a disputar-se a la platja i aquesta era a la muntanya amb un recorregut amb força desnivell on el paissatge valia molt la pena.

Els guanyadors absoluts foren Sergi Jurado (Club Esportiu Tri) 02:02:52 i Noelia Gonzalez Perez (Club Triatló Sabadell) 02:39:37.