6.4 C
Igualada
Divendres, 23 febrer 2024

Un article de

Ca l’Huguet de Calaf recull el Premi com a Establiment Centenari de Catalunya
C

Publicitat

L’empresa calafina Ca l’Huguet va rebre aquest dilluns el Premi amb què la Generalitat de Catalunya reconeix els Establiments Centenaris del país. Roger Huguet va recollir el guardó de mans del president de la Generalitat, Artur Mas, qui va posar en valor la vigència i el bon funcionament del model comercial català, assegurant que “és un petit tresor que entre tots hem de saber mantenir i fer progressar, en circumstàncies que no són gens fàcils”.

L’empresa calafina té una llarga trajectòria: De fet, la seva història va començar el 1675 a Sanaüja, treballant com a moliners de gra. L’empresa va ubicar-se a Calaf el 1895 per Josep Huguet Samarra, i en el transcurs dels anys l’activitat comercial ha anat variant des de la comercialització de gra, distribució d’adob químic, fabrica de farina, passant per obrir una gasolinera el 1920, comercialització de pinsos… Al llarg de deu generacions, ca l’Huguet s’ha anat adaptant als temps actuals i ha evolucionat, fins a convertir-se en un centre integral de jardineria que ofereix, també, una àmplia gamma de productes d’alimentació de qualitat. L’empresa ja va rebre l’any 2009 un reconeixement de la CECOT per la seva llarga història.

A més de Roger Huguet, encarregat de recollir el guardó, van assistir a l’acte de dilluns Josep Huguet, Ma. Montserrat Solà i Anna Recasens, així com l’alcaldessa de Calaf, Maria Antònia Trullàs. La Generalitat va homenatjar un total de 28 establiments centenaris, i va lliurar també els premis a la Iniciativa Comercial.roger huguet i artur mas foto Rubén Moreno

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies