Busquen voluntaris per a la 3a Jornada de les Plantes Oblidades
B

9 de març de 2018

La 3a Jornada Gastronòmica de les Plantes Oblidades és un esdeveniment únic a nivell català i estatal on les plantes silvestres i les varietats agrícoles tradicionals en desús són les protagonistes. El dia 7 d’abril tindrà lloc la tercera edició, organitzada pel Col·lectiu Eixarcolant.

En aquesta Jornada es donarà veu als coneixements tradicionals de la vegetació, transmesos de generació en generació durant segles i que ara estan en greu perill de desaparició. Es vol fer demostrant que aquests coneixements, degudament adaptats al context actual, són els fonaments a partir dels quals innovar i transformar el model agroalimentari actual.  I és que en el coneixement tradicional s’hi poden trobar les bases per avançar vers una agricultura més sostenible, una alimentació de qualitat, i un entorn rural dinàmic que contribueixi a la preservació dels valors naturals  i culturals.

Mitjançant un programa de luxe on es combinen tot tipus d’activitats (tasts, fira, xerrades, presentacions, degustacions, tallers, exposicions, debats, dinar, sortida etnobotànica…) i per fer possible que la Jornada sigui un èxit, i poder desenvolupar totes les activitats amb el rigor i qualitat que es mereixen, us animem a participar de la Jornada com a voluntaris.  Tindreu l’oportunitat de viure la Jornada des de dins i aportareu el vostre granet de sorra per a fer possible la recuperació dels usos tradicionals de la vegetació i la transició vers un sistema agroalimentari més sostenible.

Per a participar a la Jornada com a voluntaris només heu  d’enviar un correu a info@eixarcolant.cat indicant la vostre intenció de fer voluntariat, conjuntament amb el vostre nom, correu electrònic i telèfon i es posaran en contacte amb vosaltres.

Properament es presentarà el programa de la jornada i s’obrirà el període d’inscripcions per aquelles activitats que requereixin d’inscripció prèvia, us hi podreu apuntar a través de la pàgina web del Col·lectiu Eixarcolant (www.eixarcolant.cat)

Per més informació consulteu el portal esmentat o els perfils de Facebook, Instagram o Twitter oberts a les xarxes socials amb el nom d’Eixarcolant.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?