Bou ja lidera el Mundial de Trial a l’aire lliure, i està lesionat

85

toni bou pubilles - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Pels voltants de la poblacions berguedanes de Cal Rosal i Olvan es van disputar les dues primeres proves puntuable pel campionat del món a l’aire lliure amb la participació del pilot pierenc Toni Bou amb Honda.

Aquest trial constava de dos dies de competició amb puntuació independent a cadascun d’ells. En el recorregut al que els pilots hi tenien que donar tres voltes, hi havia 12 zones. Bou dies enrere s’havia lesionat a l’espatlla entrenant, tot i això es va situar per darrera d’Albert Cabestany el guanyador amb Sherco i per davant d’Adam Raga amb TRS, pel que fa al primer dia.

A l’endemà diumenge, el pilot pierenc tot i no estar recuperat físicament es va imposar a Raga, sent la sorpresa el tercer lloc del pilot britànic James Dabill amb Vertigo, aquest és el segon podi que aconsegueix doncs el primer va ser a l’any 2012.

Aquestes eren les paraules de Toni Bou al finalitzar el trial català: “He passat una mala nit, ha estat un cap de setmana complicat, però també el dolor avui ha estat més suportable que ahir. No sé per què, però avui he pogut lluitar amb Adam a un nivell molt alt. Els canvis en les quatre zones han resultat bons, sobretot a la zona 6, que he pogut pujar les tres vegades i Adam no. He pogut lluitar tot i la lesió i estic molt content del resultat final, ja que fa deu dies no esperava liderar el Mundial després d’aquest Gran Premi”.

El mundial de trial a l’aire lliure a finals d’aquest disputarà dues proves més pels voltants de Motegi al Japó.

JOSEP M. VIDAL