Bou, Conde i Canales guanyen al trial de Sant Corneli de Cercs

31

La plaça Sant Romà de Sant Corneli de Cercs es va instal.lar el pàdoc de lúnic trial català puntuable per lestatal i en el que es disputaven totes les categories. Feia set anys que aquest trial del Berguedà tenia per marc la Colonia Rosal. Es van celebrar dos trials un el dissabte i laltre el diumenge amb puntuació independent a cadascun dells.

Pel que fa a la màxima categoria el guanyador dels dos dies va ser el pilot pierenc Toni Bou-Honda- per davant dAdam Raga-TRS-. Aquest era el balanç final que en feia Bou: En general, ha estat un cap de setmana molt bo per a mi. Tot i que avui he fallat bastant, també perquè sortia davant i perquè hi havia diverses zones canviades, al final la cursa ha sortit bé i per això estic molt content. Crec que ha estat un cop a sobre de la taula del campionat. Tot ha estat molt positiu i ara només queda preparar bé la propera del mundial, que serà en alçada, per arribar bé i després descansar una mica a l’agost per afrontar l’última part del campionat.

Bon trial també dels pilots de Moto Club Igualada, Moto Club Montbui i Piera Scan que hi van participar a les diverses categories. Així a Fèmines A Mireia Conde –Beta Trueba- del Moto Club Montbui guanyava el dissabte i quedava tercera el diumenge. A la mateixa categoria Mireia Lozano-Beta Trueba- del Piera Scan era sisena els dos dies. A Cadet, victòria dÀlex Canales –GasGas- de Moto Club Igualada el primer dia i segon el diumenge. També a Cadet Lluc Miquel-Sherco- del Moto Club Montbui quedava quart els dos dies.

A TR2 Sergio Ribau-Beta Trueba- del Piera Scan aconseguia el 8è i 7è lloc respectivament. I a la categoria Junior, Gerard Trueba-Beta Trueba- del Piera Scan era tercer el primer dia. Dos pilots més del Piera Scan participaren a Junior, Pol Mediñá-Beta Trueba- quart els dos dies i Carlos Brines-Montesa- novè el dissabte i vuitè el diumenge.

Brillants doncs les classificacions del pilots trialers del tres clubs anoiencs en aquest trial.