Bona acollida del Torneig de Volei Sorra de Capellades

53

Divendres, dissabte i diumenge Capellades ha acollit una nova edició del Torneig de Volei Sorra organitzat des de la regidoria d’Esports.

La novetat més destacada d’aquesta edició ha estat el canvi d’emplaçament. L’esplanada del Capelló ha estat el lloc on s’ha instal·lat les sis pistes, les grades, les carpes i les activitats paral·leles que s’hi han organitzat.

Cal destacar que s’ha treballat conjuntament amb l’àrea de Joventut, per programar un taller de graffitti, que s’ha fet de la mà amb El Taller de Capellades. També s’ha obert la possibilitat a tots els joves de la vila que punxen música a què poguessin fer de disc joqueis i punxar les seves sessions.


Tota aquesta activitat s’ha vist recompensada amb un increment dels participants, que han augmentat les seves inscripcions respecte les anteriors edicions. La nota negativa ha vingut de part del temps, ja que la pluja amb tempesta va obligar a suspendre les finals, diumenge a la tarda.

Tal i com destaca l’Alcalde i regidor d’Esports, Aleix Auber, “teníem ganes de seguir sent un referent comarcal del volei i per això hem volgut innovar amb aquest canvi d’emplaçament”.