Bona acollida de les activitats de la Taula de Dones de Capellades

387

actes taula dona capellades - la Veu de l'anoia - veuanoia.cat

Les activitats organitzades aquest mes de març per la Taula de Dones de Capellades han tingut bona acollida. El mes va començar amb la pintada d’un mural al carrer Garbí, en col·laboració amb l’Esplai Aliret i amb l’enlairament, el mateix dia de la Dona Treballadora, de la bandera lila al balcó de l’Ajuntament. Durant tot el mes s’ha dut a terme propostes per presentar des de diferents perspectives la figura de la dona treballadora. Així, s’ha pogut conèixer de primera mà les experiències de Sindillar, el Sindicat de treballadores de la llar, i debatre en cinefòrum la polèmica figura de Simone de Beauvoir.

La Biblioteca El Safareig ha col·laborat preparant un centre d’interès amb llibres de dones, des de múltiples vessants. Tal i com explica la regidora d’Equitat, Adela Morera, “la Taula de Dones ens va proposar no centrar tota la commemoració del Dia de la Dona treballadora en una sola jornada i fer una actuació més transversal. Ara ens queda recordar que encara és obert el termini per presentar dissenys per al logotip de la Taula de Dones”.

Els participants poden presentar totes les propostes que vulguin, abans de les 2 de la tarda del divendres 8 d’abril. L’objectiu del concurs és seleccionar un logotip destinat a ser la imatge de la Taula de Dones de Capellades i que pugui ser utilitzat en totes aquelles activitats, campanyes, serveis, programes o publicacions que es realitzin. El guanyador s’emportarà una tablet BQ Aquaris M10 HD. El jurat, format per la regidora d’Equitat, les dones de la Taula de Dones i l’artista Gemma Macarrilla, es reunirà el 14 d’abril, i es publicarà el veredicte al web de l’Ajuntament. L’entrega del premi es farà el 23 d’abril.