Bon paper dels equips de l’HL Igualada a la Sparta Kids

66
Aquesta Setmana Santa passada, i durant 4 dies, a Igualada s’organitzà el torneig internacional SpartaKids, on 53 equips de 18 pasïsos diferents disfrutaren del millor hoquei línia d’equips base.

L’Hoquei Línia Igualada va ser-hi present en les 5 categories, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i juvenil. El nivell de joc i l’exigència desmostrada per tots els equips els va donar moltes possibilitats davant equips rivals més forts a la Lliga catalana com a les nacionals.

Els prebenjamins quedaren 4rts de la seva categoria, disputant 7 partits, on el nivell de joc fou elevat, i per tan, molt orgullosos d’haver participat en el torneig. A part de jugar, els xiquets veieren que l’amistat i l’esportivitat entre els equips és el més important i que guanyar o perdre queda en un segon pla.

Els benjamins tingueren el joc de cara. Quedaren quarts per penals. Van realitzar un bon joc i una bona compenetració dels jugadors. Van ser un equip molt lluitador i constant. Després de realitzar 6 partits segueixen amb molta il·lusió per encarar la recta final de la Lliga Catalana.

Ela alevins, tot i lluitar i jugar molt i molt bé no tingueren tanta sort en el resultat. Tot i l’exigència del grup que els va tocar en la fase prèvia, no es desmoralitzaren i triaren endavant tots i cadascun dels partits que disputaren.

Els infantils i juvenils, els equips més grans del torneig, tingueren moltes possibilitats de joc i de disputar nombrosos partits encarant jornada darrera jornada amb il·lusió i sobretot amb moltes ganes d’aprendre del millor hoquei línia de les nostres fronteres.

Des del club volen donar les gràcies a tots els jugadors que vingueren de fora de l’estat a disputar amb l’Hoquei Línia Igualada aquest torneig, formant així llaços d’amistat i de convivència.