Bon inici de copa pel Club Handbol Igualada
B

17 de maig de 2017

Un cop acabada la lliga aquesta temporada, comença el campionat de Copa. En aquesta primera fase l’ Igualada s’enfronta a l’HANDBOL AE FORNELLS i a l’HANDBOL GAVÀ. En l’encontre d’aquest diumenge contra el AE Fornells en els primers minuts de partit l’Igualada semblava que no trobava la seva línia de joc, el estar aturats una jornada sense partits oficials es feia notar, tot i que el partit anava molt igualat en el marcador, l’Handbol Fornells sempre ha anat pel davant un o dos gols , tot i l’esforç dels jugadors igualadins, la primera part ha acabat amb un 14 a 16 pels de Fornells.

En reprendre la segona part els jugadors locals han sortit molt endollats i no volien deixar escapar la victòria en aquest partit, ja que per passar a la segona fase d’aquesta Copa s’han de guanyar tots els partits d’aquesta 1ª fase. En els primers 15 minuts l’Igualada ja avançava al Fornells en el marcador per 2 gols i els atacs eren molt més efectius que en la primera part. La defensa i la porteria han estat també decisius. Amb unes aturades espectaculars del porter i contraatacs llampecs, els Igualadins ha anat deixant al darrera al Fornells fins que aquests ja s’han donat per vençuts. Al minut 25 l’Igualada ja guanyava per 31 a 26 i al final, al minut 30 de la segona part, 35 a 27 era el resultat definitiu.

Molt bon joc del Igualada a la segona part que els ha donat la merescuda victòria. Proper partit contra el Handbol Gavà a casa seva. Entrenats per Pol Cantero Carbonell han jugat:

Porters: Jordi Bermejo (23 aturades) i Eric Plaza (4 aturades)

Jugadors: Adrià Suero (3), David Cubí (3), Esteban Lezama (7), Oscar Visa (7), Roger Calzada (4)

Jordi Vilarrubias (3), Sergi Garcia, Jordi Grado, David Diaz (7), Daniel Fons (1), Nil Subirana (1)