Balanç positiu en el 3×3 d’Òdena, celebrat dissabte passat

16 d'abril de 2024

L’àrea d’Esports i de Joventut de l’Ajuntament d’Òdena, amb el suport de l’Espai Jove i la Gargantua Odenenca, van celebrar el passat dissabte 13 d’abril, el torneig 3×3 de bàsquet d’Òdena, per primera vegada íntegrament organitzat per l’Ajuntament.

El torneig era mixt i va reunir 6 equips, amb un total de 21 participants, que van competir de 5 de la tarda a 10 del vespre, al Pavelló Mestre Vila Vell. Els partits van comptar amb l’arbitratge de tres àrbitres del Consell Esportiu de l’Anoia.

Passada la primera ronda de 3×3, considerant les millors puntuacions dels equips, es va passar a quarts de final, on va tenir lloc la classificació final dels equips. El rànquing final va situar Els Karacus en primera posició, després d’un disputat partit amb l’equip que va quedar segon, les Golden Girls. Los Cunyaos van ser els tercers, Els Marcianitus quarts, La Traca cinquens i finalment, Els 4 Campeonex sisens.

L’equip guanyador va guanyar un trofeu i una samarreta de l’Espai Jove; per altra banda, tots els equips participants van rebre un obsequi de regal. L’alcalde Jaume Xaus i el regidor d’Esports Jordi Raventós van fer entrega dels trofeus.

Les inscripcions es van obrir per a dues categories d’edat, per una banda de 12 a 16 anys, i per altra de 16 a 25 anys. Finalment només es va disputar la primera, per manca d’equips de la segona franja; i l’organització va rebre la petició d’oferir una nova franja per menors de 12 anys.

Kings & Queens League 3×3 Bàsquet

La metodologia del torneig es va basar amb el dinamisme i els canvis de regles del joc. Cada equip disposava de tres cartes, que permetien canvis en la dinàmica del joc, com ara, llançaments a cistella des de mig camp, triples o eliminatòries. També es va incorporar un dau que canviava la metodologia.

L’Ajuntament felicita a tots els equips participants la bona execució del torneig, amb molt bon ambient, i agraeix la implicació de la comissió de joves Gargantua Odenenca per fer possible el torneig.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus que, amb les últimes pluges, caldria afluixar les restriccions per sequera?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta