Àuria celebra els 10 anys del seu Servei d’Inserció Especialitzat

161

El Servei d’Inserció Especialitzat, SIE, compleix 10 anys d’orientació i d’acompanyament i suport en el procés de recerca de feina a persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Un desè aniversari que ha culminat avui dijous amb un acte al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia.

Deu anys en el que el Servei d’Inserció ha crescut i ampliat la seva xarxa a l’Anoia i al Baix Llobregat Nord. Durant aquest període ha atès a 1.200 persones amb formacions especialitzades, facilitant l’ocupació i la millora professional. Un acompanyament a dues bandes: empreses i persones, un binomi necessari on la intermediació laboral ha estat clau de l’èxit. També s’ha visitat i col.laborat amb més de 200 empreses, i s’han signat més de 930 contractes.

L’acte ha comptat amb la cartografia de Marion Charreau, formadora i consultora especialitzada en l’ús d’eines i mètodes visuals. Una jornada en clau retrospectiva amb testimonis que formen part de la història d’un servei centrat en la persona i en la inclusió laboral. A l’acte hi han pres part diversos alcaldes i regidors de la comarca, així com tècnics especialitzats i el director general . La trobada ha posat en valor aquesta xarxa implantada en el nostre territori que serveix per formar i inserir persones en situacions de vulnerabilitat, risc d’exclusió o discapacitat.