Arriba l’esperit nadalenc amb “l’arbre dels desitjos” a Montbui

11 de desembre de 2020

Enguany seran unes festes nadalenques ben especials i singulars a Montbui. Les restriccions i limitacions d’activitats provocades pel compliment de la normativa contra la Covid-19 es deixarà sentir també a Montbui, que veurà com el calendari d’activitats nadalenques i de Reis quedarà clarament condicionat.

D’entrada la primera activitat de l’Agenda Nadalenca que estarà en marxa durant tots aquests dies és “L’arbre dels desitjos”. Es tracta d’un arbre nadalenc que estarà ubicat a la Plaça de l’Ajuntament a partir d’aquest divendres, on els veïns i veïnes de Montbui podran penjar els seus desitjos. Aquestes targetes per escriure els desitjos es podran recollir a diferents establiments del municipi.

Cal destacar que a partir del proper dimecres 15 de desembre es posarà en marxa una de les noves activitats: una Bústia Reial pels nens i nenes de Montbui. Tots aquells infants que ho desitgin podran dipositar les cartes físiques amb els desitjos pels Patges Reials. La Bústia Reial estarà en funcionament del dilluns 14 al divendres 18 de desembre i del dilluns 21 al dimecres 23 de desembre, entre les 17.30 i les 20.00 hores a l’Espai Mont-Àgora.

També hi haurà una Bústia Reial a l’Ateneu Cultural i Recreatiu del Nucli Antic, que estarà operativa el divendres 18 de desembre entre les 16.00 i les 21.00 hores i el dissabte 19 i el diumenge 20 de desembre entre les 10.00 i les 13.00 hores i entre les 16.00 i les 21.00 hores.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari