Arriba la tercera edició de la Gaspar Design Fest

49

Els dies 19, 20 i 21 de juny, a l’Escola municipal d’art i disseny La Gaspar, s’unirà cultura, empresa i disseny celebrant la 3a edició de La Gaspar Design Fest.

El dimecres 19 de juny en el marc emblemàtic del Barri del Rec, l’Adoberia La Bella esdevindrà l’escenari del Workshop de 8 a 8. Enguany el Workshop de 8 a 8 creix i ofereix dues opcions de participació, una opció en l’àmbit del disseny gràfic i una altra opció en l’àmbit del cuir. L’opció gràfic estarà guiada per Raúl Ramos, de l’estudi Pinkmorro i Cofundador del Festival Blanc, que ajudarà els alumnes i exalumnes participants a conceptualitzar i dissenyar el cartell de la Festa Major 2019. L’altra opció, la del cuir, estarà dirigida per Olya Dubovik, de l’estudi Lubochka i Premi Gaspar Camps Ciutat d’Igualada 2018, que guiarà l’alumnat participant a vestir un nou outfit pel Tonet el Blanquer.

Durant la realització del Workshop també es presentarà la Beca Manel Caro, que dotarà el guanyador amb un any gratuït a l’espai de coworking LaMaca.

El dijous 20 de juny a les 10.30 h a la sala d’actes d’Ignova-Empresa, La Gaspar Talks oferirà una xerrada oberta al públic i especialment dirigida a les empreses del sector, “Univers Pantone: La gestió del color en el cicle de vida dels productes” a càrrec de Marc Velázquez d’Atlantic Devices i Ingrid Holacsek de Pantone Color Institute.

El divendres 21 de juny, a partir de les 19.00 h a l’Adoberia Bella, es durà a terme la festa de cloenda de La Gaspar Desing Fest, on es desvetllarà la imatge de la Festa Major 2019 i també el guanyador de la Beca Manel Caro. El Tonet el Blanquer presentarà el nou outfit que lluirà per la ciutat durant la Festa Major i es finalitzarà amb un networking entre alumnat i empreses.