Arriba la Festa Major de Sant Martí Sesgueioles

32

Sant Martí Sesgueioles tornarà a vestir-se de gala per rebre la seva Festa Major, del divendres 17 al dilluns 20 d’agost. Un any més, l’Ajuntament ha inclòs els actes tradicionals en el programa d’actes d’enguany, així com també activitats d’interès per a petits, joves i grans per tal que tothom pugui gaudir de la festa més important del municipi.
El repic de campanyes, divendres 17 a les 20 hores, donarà tret de sortida a la Festa Major, i a continuació se celebrarà el tradicional sopar popular, organitzat per La Corriola, amb Bingo al finalitzar. Acte seguit, a les 23.55 h., podrem ballar a la Discomòbil a càrrec de MDF.

Els actes de dissabte començaran a les 11 del matí, amb el Concurs de dibuix. Acte seguit hi haurà xocolatada per a tothom i a les 12.30 h, els nens i nenes de 4 i 12 anys, podran participar a la Cursa dels Sesvalotats, que s’iniciarà darrere la piscina.

A la tarda de dissabte, a les 18.00 h, se celebrarà la Proclamació de l’Hereu i la Pubilla amb la presència dels nostres gegants Martí i Margaridó. Acte seguit, la xaranga Ho Peta Street Band farà una petita cercavila i actuació, per tal de donar pas a les 18.45 h al tradicional Pregó de Festa Major; al finalitzar hi haurà berenar popular. La nit, a les 23.00 h, tindrà lloc el Monòleg amb Jordi Carné, conegut per fer monòlegs en català i amb una experiència de més de 15 anys com a còmic professional. Finalment a les 00.30 h, tindrà lloc la Festa Jove amb DJ ALEX.

Diumenge 19 començarà a les 10.00 h. amb el Torneig de ràpides d’escacs, organitzat per La Corriola. A les 12.15 h. tindrà lloc la tradicional missa solemne. Al finalitzar, a les 13.00h, hi haurà la Ballada de Sardanes amb la cobla Els Lluïsos. Finalment de les 19.30 a 21.30 h, tindrà lloc el Ball de Tarda amb l’orquestra Blau Magnòlia Quintet, que també oferiran el Ball de nit, de 23.00 a 02.00 h.

Finalment dilluns 20, hi haurà la tradicional Missa de Difunts a les 10.00 h. A la tarda, a les 16.00 h, les piscines municipals s’ompliran d’inflables per tal de gaudir de la festa en remull; i per finalitzar la Festa Major, a les 19.00 h, hi haurà Ball de vetlla amb Blau Magnòlia Duo.

Durant les nits de Festa Major hi haurà servei de xurreria i creperia.