Arriba la 13a edició de la Ruta dels Músics
A

17 de juny de 2022

Avui divendres, dia 17 de juny, a partir de les 21.30 hores, el barri antic de Piera acollirà la 13a edició de la Ruta dels Músics. Es tracta d’un esdeveniment en el qual participaran diferents formacions musicals que portaran la música als portals i racons més emblemàtics del barri dels Gats, com la plaça de Joan Orpí, el Portal d’en Romanyà, la Capella de Sant Sebastià, Cal Moixona, la Casa de la Volta, la porta del Castell, el Camí del Cementiri o les places del Sant Crist i de l’Església, entre d’altres.

El tret de sortida serà una cercavila musical que sortirà de la plaça de la Creu i comptarà amb la participació de la Marching Band de l’Aula Municipal de Música. Hi haurà també un espectacle inaugural d’aquesta ruta que estarà plena d’espelmes i teieres que il·luminaran els carrers del barri.

Aquest any hi participen un total de 16 grups i músics de Piera: Ow Ferran, Give, Xavi Villanueva, Pedaços, Carme Llovera i Joaquim Veciana, The tradicional Colors, Grooving Septet, Revelcat i Nyghrue, Parsimoonians & El Cases, Tomaterra, Joe Gass, Laguna Garibaldi, Escus, Irene i Sergi, Mojigatos i Kbòries.

La ruta finalitzarà amb una batucada a càrrec del grup de tambors Sbombats. Posteriorment, es podrà gaudir de dos concerts en els quals actuaran els grups Sin Reputación, de Sant Sadurní, i Bredda, de Lleida.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?