2.8 C
Igualada
Diumenge, 3 desembre 2023

Un article de

Arriba el Corpus, l’Ou com Balla a la plaça Pius XII i el concurs de dibuix
A

Publicitat

Amb l’arribada del Corpus, com cada any, arriba l’Ou com Balla al brollador de la plaça Pius XII, activitat que organitza la Comissió de Festes del barri de la Font Vella. També organitza el concurs de dibuix, que arriba a la 36a edició, fins l’11 de juny. Aquestes són les bases:
Tema: dibuix sobre detalls de la plaça, del brollador de l’ou Com balla o de l’ornamentació de la font. Participants: tots els nens i nenes de 3 a 10 anys.

Només es pot presentar una obra per concursant i en el full del treball caldrà fer-hi constar al dors: el nom i cognoms, l’edat i l’escola del participant. Recepció del dibuixos: des del dijous dia 8, fins el dissabte dia 10. De juny, a les 8 de la tarda, els dibuixos, es podran dipositar en la Bústia que hi haurà instal·lada a la plaça de Pius XII.

Premis: s’estableixen, 3 premis per cada categoria d’edat. El lliurament es faran públics als mitjans de comunicació i a les escoles, dels nens i nenes premiats. Cal passar-los a recollir a Esports Sallés (plaça del Pilar, 2).

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies