Arriba ‘La bella dorment’ dins la temporada de directes del Royal Opera House de Londres

46

L’Ateneu Cinema oferirà el dimarts 28 de febrer a les 8 del vespre la retransmissió de l’espectacle de dansa La bella dorment dins la temporada de directes del Royal Opera House de Londres.

Una delícia i un clàssic molt volgut, La bella dorment del Royal Ballet combina el millor de la dansa clàssica amb tot el seu encant i virtuosisme, així com una música esplèndida i ballarins amb talent.

Coreografiada per primera vegada per Marius Petipa a Rússia el 1890 amb partitura musical de Tchaikovsky, La Bella dorment té encaixos meravellosos, solos (entre ells l’Adagi de la Rosa quan la princesa Aurora es troba amb els seus pretendents), i per descomptat els balls de celebració després de la unió entre el príncep i la princesa. La posada en escena històrica del Royal Ballet va ser reviscuda per a les celebracions del 75 aniversari de la companyia l’any 2006. Els dissenys d’Oliver Messell, un dels majors escenògrafs del segle XX, van ser restaurats i actualitzats per a aquesta producció de Peter Farmer. Les riques vocacions a l’opulència barroca de la cort real, el viatge panoràmic del príncep cap al castell i els acolorits personatges d’aquest famós conte, fan d’aquesta bella dorment un espectacle com cap altre.

La Veu de l’Anoia, en col·laboració amb Ateneu Cinema, sorteja tres entrades dobles entre els seus lectors perquè puguin gaudir de l’òpera. Les butlletes es poden portar a les oficines de La Veu o bé enviar un correu electrònic a administracio@veuanoia.cat. El sorteig se celebrarà el proper dilluns.

Venda d’entrades

Les entrades ja es poden comprar anticipades a la taquilla de l’Ateneu cinema i online a www.ateneucinema.cat.

Preu de l’entrada: 15 € / Entrada anticipada: 13 €. Amb la gestió de Giralt Grup Cinemes.