Argençola celebra el Dia Mundial dels boscos i el 1r concurs d’Instagram

371

Boscos d'Argençola - Autor Ramon Sunyer - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.Cat

Diumenge 20 de març Argençola celebrarà el Dia Mundial dels Boscos amb diverses activitats que es desenvoluparan durant tot el matí, organitzades per l’Ajuntament del municipi. Les activitats començaran a les 10 del matí amb una visita als boscos de Cal Caseta per conèixer un model de gestió forestal sostenible. El punt de trobada pels interessats a participar-hi serà la bàscula d’Argençola. La inscripció és gratuïta i podeu reservar plaça enviant un correu electrònic a mberenguer@argencola.cat.

Dia mundial dels boscos d'Argençola - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.CatA la 1 del migdia, a l’església de Sant Llorenç, es podrà veure l’espectacle “Escoltar la llum” de Maria Santfores Salla Solà. Partint del llibre del mateix nom del poeta Eloy Sánchez Rosillo i de la música de Häendel i Bach, la Maria Santfores ens convida a un viatge en el que combinant diverses disciplines artístiques, ens descobrirà la llum que ens acompanya en tots els moments de la nostra vida. La música serà interpretada per Francesc Badia Roca al violoncel i Ana Guitiérrez Martín al violí. La matinal acabarà amb un Vermut popular per a tots els assistents cap a les 2 del migdia.

També és convoca el 1r concurs d’instagram d’Argençola en el qual podran participar totes les fotos etiquetades amb l’etiqueta #viuelbosc. El premi és una estada en una casa rural del terme municipal. Les bases del concurs es poden consultar al web del municipi Argencola.cat.

El Dia Internacional dels Boscos o Dia Forestal Mundial se celebra cada any el 21de març, impulsat per l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), amb l’objectiu de conscienciar la població sobre la importància dels ecosistemes boscosos i els arbres.

(Foto: Ramon Sunyer)