Aquest divendres arriben les Nits de Jazz al Casal Popular El Foment

0
134

El Casal Popular El Foment d’Igualada arrenca un cicle de jam sessions de periodicitat mensual. El tercer divendres de cada mes, el jazz i la música en directe ompliran les nits a l’espai del centre de la Rambla. El projecte surt de dos joves músics igualadins, Albert Boix i Biel Jorba, tot i que compta amb el suport d’altres músics i també ha aconseguit trobar la col·laboració de l’Escola Municipal de Música d’Igualada i del Foment, en la cessió del local.

Albert Boix, un dels impulsors, explica que es van adonar que, malgrat que hi ha molts estudiants, professionals i aficionats de la música moderna, faltaven llocs on tocar i escoltar i que calia un cicle per a recuperar-ne assiduïtat. La iniciativa té la voluntat de recuperar les jam sessions “com hi havia hagut al Hot Blues, també un cop al mes”, diuen els impulsors. Tot i això, es decanten per un ambient “més obert al públic, amb gent més propera al jazz i d’altra simplement amb ganes d’escoltar-lo fent una cervesa”. Asseguren que “trobàvem a faltar aquest espai i vam decidir crear-lo”.

En cada ocasió hi haurà un grup diferent per tal d’obrir les jam sessions, de l’entorn de l’ECMMI. L’arrencada d’aquest divendres serà a càrrec d’un grup format per Biel Jorba, Mireia Castells, Lola Bosser i Pau Sanuy. Després d’aquesta primera estona, es convidarà a tothom a participar-hi, amb el seu instrument o amb els que hi hagi a l’espai (teclat, bateria, baix, guitarra, micròfon). Les Nits de Jazz començaran cap a quarts d’onze de la nit i volen ser la nova cita pels amants de la música en directe.

Compartir