5.8 C
Igualada
Dijous, 7 desembre 2023

Un article de

Aquest diumenge s’inaugura el Centre Cívic Nord
A

Publicitat

Aquest diumenge 20 de març s’inaugura oficialment el Centre Cívic Nord. El regidor d’Entorn Comunitari, Fermí Capdevila, ha explicat que durant tot el dia hi haurà activitats i un vermut popular al migdia. També es realitzaran 14 visites guiades teatralitzades que ja s’han omplert, ampliant-les a 18 persones, amb un total de 252 participants.

Programa d’inauguració

Les actuacions que es faran a l’exterior, sinó plou, sinó a dins l’auditori.

 • A les 10h, inici de les visites guiades teatralitzades.
 • A les 10h, classe oberta de fit dance a càrrec de Judit Llorach, professora dels equipaments cívics.
 • A les 10.3h, classe oberta de gimnàs de manteniment a càrrec de Susanna Maldonado, professora dels equipaments cívics.
 • A les 11h espectacle familiar, “El ritme de l’alegria”, de la mà del grup Can Cantem.
 • A les 12h, inauguració oficial
 • A les 12.30h espectacle de percussió a càrrec de Protons i vermut per als assistents.
 • A les 13h, classe oberta de swing a càrrec de l’associació Anoia Swing.
 • A les 17h, actuació de la coral Gatzara. En acabat berenar per als assistents.
 • A les 17.30h classe oberta de zumba, a càrrec de Rocio Olmedo, tallerista dels equipaments cívics.
 • A les 18h classe oberta de balls llatins, a càrrec d’Àlex i Laura, professors de balls dels equipaments cívics.
 • A les 18.30h actuació de dansa flamenca i contemporània, dirigida per Dolores López, professora de dansa dels equipaments cívics.
 • A les 19h exhibició de dansa tradicional catalana a càrrec de l’Agrupació Folklòrica Igualadina

S’amplien els dies de visites guiades

Degut a la gran demanda que hi ha hagut s’han obert altres visites al centre cívic, no teatralitzades, que realitzaran els treballadors dels equipaments cívics i on s’hi pot apuntar qui vulgui al telèfon 93 804 90 52 de 9h a 14h.

Aquestes visites noves seran: dimarts 22 de març al matí (ales 10h, 11h, i 12h) i a la tarda (16h, 17h i 18h), dijous 24 de març al matí (a les 10h, 11h, i 12h) i a la tarda (16h, 17h i 18h) i divendres 25 de març al matí (a les 10h, 11h, i 12h). En cas que aquestes també s’esgotin, es tornaran a oferir noves visites.

Capdevila ha recordat, però, que a partir del dilluns el centre ja estarà obert en el seu horari habitual d’obertura i els ciutadans que vulguin podran venir a la sala de lectura i a l’espai de trobada.

Inscripcions a partir del 23 de març

Fermí Capdevila ha recordat que la setmana vinent també s’iniciaran les inscripcions a les activitats del Centre Cívic Nord amb una oferta total de 62 activitats. Les inscripcions es faran a partir del dimecres 23 de març. Dilluns 21 de març, però, a partir de les 8 h del es repartiran els dies i les hores per fer la inscripció per a les persones que la volen fer de forma presencial.

Les inscripcions es podran realitzar de tres formes: de forma presencial al Centre Cívic Nord, de forma telefònica trucant a qualsevol dels telèfons següents dels equipaments cívics: 93 804 90 52 i 680 52 33 66.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies