31.7 C
Igualada
Dilluns, juliol 4, 2022

Aquest diumenge s’inaugura el Centre Cívic Nord

Aquest diumenge 20 de març s’inaugura oficialment el Centre Cívic Nord. El regidor d’Entorn Comunitari, Fermí Capdevila, ha explicat que durant tot el dia hi haurà activitats i un vermut popular al migdia. També es realitzaran 14 visites guiades teatralitzades que ja s’han omplert, ampliant-les a 18 persones, amb un total de 252 participants.

Programa d’inauguració

Les actuacions que es faran a l’exterior, sinó plou, sinó a dins l’auditori.

 • A les 10h, inici de les visites guiades teatralitzades.
 • A les 10h, classe oberta de fit dance a càrrec de Judit Llorach, professora dels equipaments cívics.
 • A les 10.3h, classe oberta de gimnàs de manteniment a càrrec de Susanna Maldonado, professora dels equipaments cívics.
 • A les 11h espectacle familiar, “El ritme de l’alegria”, de la mà del grup Can Cantem.
 • A les 12h, inauguració oficial
 • A les 12.30h espectacle de percussió a càrrec de Protons i vermut per als assistents.
 • A les 13h, classe oberta de swing a càrrec de l’associació Anoia Swing.
 • A les 17h, actuació de la coral Gatzara. En acabat berenar per als assistents.
 • A les 17.30h classe oberta de zumba, a càrrec de Rocio Olmedo, tallerista dels equipaments cívics.
 • A les 18h classe oberta de balls llatins, a càrrec d’Àlex i Laura, professors de balls dels equipaments cívics.
 • A les 18.30h actuació de dansa flamenca i contemporània, dirigida per Dolores López, professora de dansa dels equipaments cívics.
 • A les 19h exhibició de dansa tradicional catalana a càrrec de l’Agrupació Folklòrica Igualadina

S’amplien els dies de visites guiades

Degut a la gran demanda que hi ha hagut s’han obert altres visites al centre cívic, no teatralitzades, que realitzaran els treballadors dels equipaments cívics i on s’hi pot apuntar qui vulgui al telèfon 93 804 90 52 de 9h a 14h.

Aquestes visites noves seran: dimarts 22 de març al matí (ales 10h, 11h, i 12h) i a la tarda (16h, 17h i 18h), dijous 24 de març al matí (a les 10h, 11h, i 12h) i a la tarda (16h, 17h i 18h) i divendres 25 de març al matí (a les 10h, 11h, i 12h). En cas que aquestes també s’esgotin, es tornaran a oferir noves visites.

Capdevila ha recordat, però, que a partir del dilluns el centre ja estarà obert en el seu horari habitual d’obertura i els ciutadans que vulguin podran venir a la sala de lectura i a l’espai de trobada.

Inscripcions a partir del 23 de març

Fermí Capdevila ha recordat que la setmana vinent també s’iniciaran les inscripcions a les activitats del Centre Cívic Nord amb una oferta total de 62 activitats. Les inscripcions es faran a partir del dimecres 23 de març. Dilluns 21 de març, però, a partir de les 8 h del es repartiran els dies i les hores per fer la inscripció per a les persones que la volen fer de forma presencial.

Les inscripcions es podran realitzar de tres formes: de forma presencial al Centre Cívic Nord, de forma telefònica trucant a qualsevol dels telèfons següents dels equipaments cívics: 93 804 90 52 i 680 52 33 66.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El Festival de Llegendes tanca edició amb 4.000 entrades venudes

El Festival de Llegendes de Catalunya tancava aquest diumenge la seva 13 edició amb el recompte de  gairebé 4.000 entrades venudes en un esdeveniment...

Igualada i San Mauro, enquadrats al mateix grup de Primera Catalana

La Federació Catalana de Futbol ha publicat aquesta setmana els grups de Primera Catalana de la propera temporada i el CF Igualada i la...

Dos detinguts per cometre set furts de catalitzadors de vehicles a Vilanova

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada i de Reus van detenir el passat 28 de juny dos homes, de 39 i 50 anys,...

Masquefa planteja un model d’economia circular com a alternativa a l’abocador de Can Mata

La Sala d’Actes del Centre Tecnològic Comunitari (CTC) va acollir dimecres 29 de juny l’acte de presentació de l’estudi d’alternatives a l’actual model de...

La colla gegantera del Bisbalet celebra el 20è aniversari

La Colla Gegantera del Bisbalet ha celebrat aquest dissabte un dels actes del seu 20è aniversari amb la trobada gegantera. Diverses colles de la...
Compartir