10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

Aquest dissabte, nova edició de la Festa de la Ratafia
A

Publicitat

Un any més, arriba la Festa de la ratafia de l’Anoia, amb diverses activitats relacionades amb aquest licor per fomentar aquesta tradició tan arrelada a la comarca. La ratafia és una beguda alcohòlica dolça que es pren generalment com a aperitiu. Hi ha essencialment dos tipus de ratafies, les ratafies fetes amb misteles i les ratafies fetes amb sucs de fruits.
En aquesta nova edició del concurs, es poden presentar les ratafies fins avui 19 de novembre al Casal Popular d’Igualada, el Foment, on s’exposaran juntament amb els premis del concurs.

L’entrega de premis i el tast popular tindran lloc al local del barri de Xauxa (plaça Catarineu) a les 18 h de demà dissabte. Abans, però, hi haurà activitats infantils (12 h), un dinar, l’actuació del Cor d’Acció (16.30 h) i la presentació de la ratafia d’Igualada (17 h). El mateix local de Xauxa acollirà l’actuació del conjunt Jam Jamaica, que interpretarà clàssics jamaicans (19 h).

Seguidament, el Casal Popular d’Igualada, el Foment prendrà el relleu de la festa per oferir sopar de pinxos cuinats amb ratafia i una sessió de punxadiscos.

La Festa de la ratafia és una iniciativa dels Amics de la ratafia de l’Anoia, i és possible gràcies a la col·laboració d’Art de la terra, Artencava, el local del barri de Xauxa, el Cor d’Acció, El Foment, Igualavins, celler Cal Figueres, la carnisseria Cal Fum, la pastisseria Fidel Serra, la cervesa Rec Brew, Bocins per Xalar, la fruiteria Gerard i el restaurant Cal Maginet.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies