Aquest dissabte, les lletres prenen la paraula

0
433

Aquest dissabte se celebra a Igualada una nova edició del Mercat de Lletres amb l’objectiu de promoure la lectura, la llengua i la literatura. Els assistents podran gaudir d’una gimcana familiar organitzada pel Bibliobús Montserrat i la Biblioteca Central d’Igualada.

Durant tot el dia, la plaça de Cal Font i les diferents sales de la Biblioteca s’ompliran d’activitats, tallers i presentacions literàries d’autors destacats. Les llibreries i entitats locals relacionades amb el món de les lletres mostraran les novetats editorials. Així mateix, al vestíbul de la Biblioteca es podrà visitar l’exposició “M. Aurèlia Capmany, dona, escriptora i ciutadana”, un recorregut que mostra el paper que va jugar l’escriptora com a defensora de les dones, impulsora de projectes teatrals i persona compromesa en l’àmbit social, polític i cultural. A la sala d’exposicions també es podrà visitar la mostra divulgativa sobre la vida i l’obra de Joan Brossa.

El Mercat de Lletres, que enguany celebra la seva vuitena edició, és una iniciativa cultural que organitzen la Biblioteca Central d’Igualada i l’Ajuntament d’Igualada amb la col·laboració de la corporació i diverses institucions i entitats de l’àmbit de la cultura. El Mercat es desenvolupa en un entorn informal i lúdic, amb activitats per totes les edats però alhora amb un contingut rigorós.

Compartir