Aquest dissabte es celebra la 8a Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt

20 de setembre de 2019

Els amants de la cervesa artesana tenen, demà dissabte, una cita a l’Espelt on se celebrarà la 8a Fira de la Cervesa Artesana que organitza l’Associació La Bromera.
De les 11 del matí i fins la 1 de la nit es podrà gaudir de bona cervesa, amanida amb bona música i food trucks per acompanyar amb un mos el tast de les cerveses.

Aquest any es comptarà amb la presència de 15 cervesers que oferiran els seus productes a tots aquells que els vulguin tastar. Els cervesers presents a la Fira seran: Casa Dalmases, Espina de Ferro, Fly Brew, GoedhArt, La Castellera, Tous d’Anoia, Santa Pau, Wiylie Brewery, Fort, La Lenta, Màger, Pochs, Cerveses Ponent, Els Minairons i els amfitrions, La Bromera.

Durant la tarda, per acompanyar la cervesa i gaudir-la encara més, es podrà escoltar bona música. A les 6 de la tarda començaran Lluna Plena, amb un concert acústic. A 3/4 de 8 del vespre serà el torn de la Revolta Kònica a qui agafaran el relleu, a 1/4 de 10 del vespre The Jerrycans. En acabar els concerts en directe la música continuarà sonant de mans d’un Pd.
L’acte compta amb la col·laboració del Centre de l’Espelt, Gràfiques Pons, i-Enginy, Mapamundi Produccions i l’Ajuntament d’Òdena.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari