Aquest dimecres es presenta el Pla Local de Cooperació al Desenvolupament

12

Avui dimecres a la tarda, a les 19.30 h, l’Espai Cívic Centre d’Igualada acollirà la presentació del Pla Local de Cooperació al Desenvolupament 2019/2024 de l’Ajuntament d’Igualada, que va ser aprovat pel Ple Municipal el passat mes de març.

L’elaboració i redacció del Pla, que ha comptat amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha dut a terme de forma participativa, i hi han intervingut diferents representants municipals, dues consultores tècniques que han coordinat el projecte i persones vinculades a les entitats d’Igualada Solidària.

Aquest nou Pla marca els objectius a assolir i les accions a desenvolupar en l’àmbit de la cooperació internacional al desenvolupament, la sensibilització i l’acció directa durant el període 2019/2024, prenent com a marc de referència l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Assemblea General de les Nacions Unides.

L’acte de presentació pública comptarà amb les intervencions del regidor de Cooperació, Fermí Capdevila, i de les dues persones que han col·laborat tècnicament en l’elaboració del Pla, Mireia Puig i Andrea Santano, que explicaran resumidament les principals característiques del document.

La sessió és oberta a qualsevol persona interessada i es lliurarà un exemplar del Pla a cadascun dels assistents.

La presentació tancarà les activitats de l’Octubre Solidari que s’han anat organitzant al llarg d’aquest mes a càrrec d’algunes de les entitats que conformen la Comissió Igualada Solidària.