Aquest dimarts, concert a càrrec d’alumnes de l’Escola i Conservatori Municipal de música d’Igualada
A

23 de febrer de 2020

El proper dimarts 25 de febrer tindrà lloc un concert que es repetirà el dimecres 26 de febrer. Concert anomenat Concert-Audició didàctica. Quartet de corda. Minuets i variacions. Un quartet de corda de l’assignatura de cambra interpretarà el seu propi repertori i també tres minuets instrumentats per companys de l’Escola, alumnes de l’assignatura de Bases d’instrumentació. 3 minuets de l’Àlbum d’Anna Magdalena Bach, originals per piano, però en aquesta ocasió, instrumentats per a Quartet de Corda a càrrec de Pau Sanuy, Pol Fortuny i Nina Moliner. A continuació un Quartet de corda n. 76 de J. Haydn, “Emperador”. Movs. 2 i 3: – Poco adagio; cantabile.- Menuetto. Allegro. Tots ells interpretats per Farners Mateu i Jana Costa (violins); Àragon Artigas (viola) i Sara Millan (Violoncel).

Fent referència al segon moviment d’aquest quartet, sembla ser que Haydn estava tan impressionat amb l’himne anglès que va conèixer durant la seva estada a Anglaterra “God Save the King”, que va decidir escriure un himne en honor al seu propi monarca, obra que finalment es va convertir en l’himne nacional d’Àustria (“Gott Erhalte Franz der Kaiser”-”Déu salvi a l’emperador Franz “).
Ambdós concerts són a les 20h a l’Auditori de l’Escola i Conservatori Municipal de Música d’Igualada, passeig Verdaguer 84, 86. L’entrada és gratuïta.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta