12.1 C
Igualada
Dissabte, 24 febrer 2024

Un article de

Aquest dilluns, Tapilluns operístic amb una sessió de la divulgadora musical Rosa M. Carbonell
A

Publicitat

En el tercer Tapilluns es farà una incursió en el món de l’òpera després del lluït inici amb el cuiner Oriol Càlichs i l’artista David Ymbernon, seguit de la vetllada poètica de Joan Brossa.
Després de l’èxit en l’edició passada del Tapilluns operístic, aquest juliol es repeteix. El dilluns 15, a les 9 del vespre, hi haurà una sessió ‘Cinema i òpera, ‘Moments operístics que mai oblidaràs’ impartida per la periodista i divulgadora musical Rosa Maria Carbonell al jardí de l’Ateneu Igualadí.

La música i les històries de les òperes emocionen, captiven, sedueixen i per això s’ha pensat en una selecció de fragments molt diversos, potents, sublims, intensos i en definitiva meravellosos, per explicar els detalls que amaguen i a quina òpera pertanyen.
Us commourà, per exemple, Romeu i Julieta del compositor Charles Gounod i us colpirà el Macbeth de Giuseppe Verdi, la bellesa infinita de la melodia d’Adriana Lecouvreur de Francesco Cilea, la potent i emotiva història de Cavalleria Rusticana de Pietro Mascagni, la delicadesa d’algunes de les àries dels Pescadors de Perles i a intensitat passional de Carmen del mateix compositor Georges Bizet…, entre d’altres i belles versions.

Rosa Maria Carbonell
Llicenciada en Filosofia i Lletres per la UB. Part de la seva vida laboral s’ha desenvolupat en el món del periodisme: La Vanguardia, Maire Claire, Hogar y Moda, Vogue o Paisajes desde el tren, entre d’altres i ha publicat tres llibres: Algun dia Irina, No ploris mami i Piojos, insectos de compañía.
Paral·lelament a la feina literària, ha investigat i format en el món de l’òpera i des de fa anys es dedica a la seva divulgació a través de tallers.

El preu per assistir a la sessió és de 8 € i cal inscripció prèvia.
Si voleu més informació, cal contactar amb elteuateneu@ateneuigualadi.org o trucant al Tel. 93 803 07 63.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies