Aquest dijous, concert de jazz, amb Tàlveg, al Teatre de l’Aurora
A

1 de desembre de 2021

Aquest dijous a les 20.30 h la formació musical Tàlveg oferirà el quart concert del Cicle Música de Primera Fila de la Programació Octubre/Desembre 2021, organitzat per l’Aurora i, en aquest cas, amb l’Estival de Jazz.

Tàlveg neix de la unió del saxofonista Marcel·lí Bayer, el guitarrista Ferran Fages i el bateria Oriol Roca. Un trio col·laboratiu que persegueix la llum que hi ha darrere d’atmosferes fosques i paisatges desolats, tot combinant una paleta de colors saturats amb passatges lírics.

Instal·lada en una cerca constant de noves textures, la seva música es desplega en forma d’oratori; la formació permuta els seus membres per construir el seu flux narratiu a partir de les possibilitats combinatòries que aquesta ofereix.

Una proposta musical innovadora i suggerent, basada en la improvisació, l’avantguarda i el post-jazz. La formació presentarà el seu darrer treball publicat al mes de maig, As it fades
(2021), juntament amb peces de la trilogia Ses-Sens (2020, EP), Arbori (2020) i Sens-ses (2021).

L’Estival de Jazz i el Teatre de l’Aurora s’uneixen per oferir conjuntament un concert de jazz al mes dins el Cicle Música de primera fila al llarg de la temporada.

Horari i venda d’entrades
El concert Tàlveg tindrà lloc el dijous 2 de desembre a les 20.30 h. Les entrades tenen un cost de 12 € i 10€ (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta