Tot apunt pel Cinquè Aniversari dels Falcons de Capellades

49

Concretament el 28 de Juny els Falcons de Capellades fan 5 anys de la seva creació, tot i ser un poble ric amb cultura, és una de les entitats amb més força de la vila, durant aquests anys han estrenat unes 162 camises d’arreu de la comarca de l’Anoia, fins i tot han arribat a nivell tècnic i ser de les quatre primeres de Catalunya amb sorprenent poc temps de vida.

Per celebrar-ho, els Falcons de Capellades han organitzat una gran festa dissabte 1 de Juliol, amb la novetat d’una jornada castellera, les activitats que és faran són:

17:30h Batucada Tocatrons i Falcons de Capellades a la Piscina Blava de Capellades, seguit de la cercavila pel centre del poble. Per arribar a la Plaça de l’Església, on es concentraran totes les activitats.

19:00h Inici de la jornada Castellera amb Castellers de Mollet i Manyacs de Parets.

21:00h Sopar amenitzat amb música i cançons

22:00h Dj Sessions amb Dj Llim&Maryland.

Des de l’inici hi haurà servei de bar i altres tastets per acompanyar la festa. Falcons de Capellades vol agrair a tota la colla de faixa morada la seva implicació ja que sense ells no seria possible; Al Ajuntament de Capellades, a la Bodega J. Torres i a la Pastisseria Guasch per tot el seu suport i col·laboració.